Kassid & varustus

Kassid & varustus

 Kuidas valida kassile varustust? 

Kassiga õue jalutuskäigule? Ka osad toakassid soovivad avastada maailma väljaspool kodu seinu- vaadata linnukesi lähemalt, tutvuda uute helidega ja tunda uusi lõhnu. Selleks, et jalutuskäik nii kassi kui ka omaniku jaoks mõnusalt kulgeks tuleks valida mõnus ja hästi istuv varustus. Bullybillows bränd on välja töötatud küll koertele varustuse pakkumiseks, kuid nende uusimaid mudelid saab kasutada ka kassidel, näiteks uued Step In traksid. Step In traksidel on suuruse valikus XS ja S suurus, mida saab kasutada ideaalselt ka kassidel- traksid käivad selja pealt krõpsudega kinni, nad mõnusast pehmest materjalist ning nendega on ideaalne ka kassi harjutada traksides olema.

Kui traksid on välja valitud, siis jalutuskäigule minemiseks on vaja veel jalutusrihma. Jalutusrihm peaks olema kerge, hästi käes istuv ning turvaline- selleks sobib nii Neverlandi jalutusrihm kui ka Bullybillowsi Nylon jalutusrihm. Neverlandi jalutusrihmad on 3m ja 4m, turvalise kinnitusega, mõnusalt käes istuv ning kergesti puhastatav. 
Bullybillows Nylon jalutusrihm on kerge, mõnusa neopreeniga seestpoolt kaetud ning roostevabast terasest kinnitusega. 

Peale uudisterohket jalutuskäiku väljaspool kodu tekib kindlasti suurem joogijanu ning söögiisu koju tulles. Selleks, et kodus oleks ootamas mõnus külm vesi on võimalik kasutada PAIKKA cool kaussi, suuruses XS.

Kuna selline uus ja uudisterohke jalutuskäik kindlasti väsitab, oleks väga mõnus kui koju tulles ootaks mõnusa diivani peal PAIKKA recovery pleed. PAIKKA recovery pleed on üheltpoolt villaseguga kaetud ning teiselt poolt FIR materjalist. Villasegu tekitab mõnusa sooja pesa tunde ning FIR kangas aitab taastuda pikemast jalutuskäigust.