Kuidas ja millist jopet valida koerale?

Kuidas ja millist jopet valida koerale?

Kuidas mõõta koera, et valida õiges suuruses jope?
Õige pikkuse teada saamiseks soovitame mõõta koera kaela algusest/turjast kuni saba alguseni.
          
Millist jopet valida?
PAIKKA joped on kõik helkurmaterjalist välispinnaga, mis aitab tagada ohutu jalutuskäigu ka kõige pimedamal ajal. Kõiki jopesid on võimalik reguleerida 4st erinevast kohast, mistõttu sobib PAIKKA jope igas mõõdus koerale. Reguleerida on võimalik kaelust, vöökohta, selja pikkust ning jalarihmasid. Kõikidel PAIKKA jopedel on seljal ka tõmbelukuga trakside ava, mida on võimalik reguleerida sobivasse asukohta, et kanda jope all mistahes trakse.
Selja pikkust on võimalik reguleerida 5cm võrra. Mis aitab näiteks juhul, kui mõõdu tulemus on kahe erineva mõõdu vahel või koer on alles kasvueas ning mõõdud võivad mõne kuuga muutuda.
PAIKKA jopede valikust on võimalik koerale valida vihmajopet, vihmakombekat ning talvejopet
Vihmajopedel on kolm erinevat voodri valikut- õhukene võrkvooder, villaseguga vooder ning FIR-vooder.
Õhukene võrkvooder on sobilik näiteks soojemate ilmadega või paksema karvkattega koerale. Õhukese võrkvoodriga joped on Fuksia, Leo ja Kollane.
Villaseguga vooder hoiab teie koera soojas. Looduslik vill on soe, isegi kui see märjaks saab. Vill on niiskust imav ja antibakteriaalne. Sünteetika lisamine segule annab jopele pehmuse ja vastupidavuse. Villasegu voodriga joped on Tumehall ja Türkiis.
FIR-vooder aitab lihaseid enne treeningut soojendada ja kiirendab pärast treeningut taastumist. FIR-vooder on sobilik ka igapäevasteks jalutuskäikudeks, nii külmemate kui ka soojemate ilmasega. FIR-voodriga joped on Oranž ja Camo.
PAIKKA uusim toode vihmakombekas on eriline oma ainulaadse disaini poolest ning kombekas võimaldab katta peaaegu terve koera keha, mis aitab vähendada pesu aega peale jalutuskäike. Vihmakombekat on võimalik koerale kiirelt ning lihtsalt selga saada ning veekindel kangas aitab koeral olla võimalikult kuiv terve jalutuskäigu ajal.
PAIKKA talvejoped on kõik kvaliteetse 3M Thinsulate isolatsiooniga, mis pakub suurepärast soojust ka kõige krõbedama ilmaga. Lisaks on talvejopedel ka FIR-vooder, mis aitab teie koera treeningust/ pikemast jalutuskäigust taastuda ning vältida erinevate vigastuste tekkimist. FIR-kangas aitab parandada vereringet ning mikrotsirkulatsiooni. Talvejoped on Jungle, Sinine, Tumehall, Lilla, Roosa ja Roheline.