Kuidas hoida lemmiku karvkate hoolitsetud?

Kuidas hoida lemmiku karvkate hoolitsetud?

Kas meie lemmikud vajavad ka pesupäeva ning karvastiku eest hoolitsemist?

Enamik meie lemmikutest vajab karvkatte eest hoolitsemist, et eemaldada karva vahel olevat liigset mustust (liiva, kuivanud pori jms, mis võivad põhjustada koerale sügelust, ebamugavustunnet). Talve hooajal võivad meie lemmikute käpad saada kahjustatud õues olevast soolast.
Lisaks vahetavad meie lemmikud kaks korda aastas suuremas mahus oma karvkatet.
Kokkuvõtvalt vajavad meie lemmikud karvkatte eest hoolitsemist terve aasta ringselt, lisaks ka karvavahetusperioodidel, et kodu ei upuks karvadest ning ka koer saaks nii talve- kui suvehooajale kergemalt vastu minna.

Pesupäeva saab muuta veelgi mõnusamaks Bullybillowsi šampoon/palsamiga, mis on loodud õrna koostisega. Šampoon/palsamiga pestes saate anda oma lemmikule salongikvaliteediga hoolduse. Šampoon/palsameid on kolmes lõhnas: piparmünt, mango/kookos ja teepuu

Kuidas oleks peale pesu teha väike jooksuring seljas super mõnus PAIKKA kuivatusmantel. Kuivatusmantel aitab kiirelt kuivaks saada ka kõige lustakamal koeral. Kuivatusmantlil on hõbedatöötlus- silverplus töötlusega, mis aitab ära hoida halba lõhna tekitavate bakterite kogunemise ning hallituse tekke. 
Kuivatusmantlit on võimalik reguleerida kraest, kaelusest, vöö kohast ning saab kasutada ka jalarihmasid, seega kuivatusmantel sobib igas suuruses koertele, kõige pisematest kuni kõige suuremateni.

Bullybillows kamm üleliigse karvkatte eemaldamiseks on suureks abiks karvavahetuse perioodil, kuna kammil on kaasas 10 erinevat otsikut, millega saab erineva karvapikkusega koertel mugavalt eemaldada lahtist karva.
Kammi saab kasutada ka igapäevaselt oma lemmiku karva hooldamiseks.