Millist varustust valida väiksemat kasvu koerale?

Millist varustust valida väiksemat kasvu koerale?

Otsite varustust oma väiksemat kasvu koerale või uuele armsale kutsikale? Ka väiksemad koerad saavad nüüd olla stiilsed, kanda erksaid värve ning tunda ennast mugavalt. Väga oluline on juba kutsika eas kanda koerale sobivat ning õiges mõõdus varustust, et koer saaks sellega harjuda ning tema kasvavad lihased saaksid vabalt liikuda.
Igapäevaseks jalutuseks sobivad nii traksid kui ka kaelarihm, see oleneb kuidas harjumus tekib ning kuidas koerale mugavam on. Kindlasti on ka üheks vajalikuks osaks jalutusrihm, kuna see on on otsene vahelüli koera ja koeraomaniku vahel.


Traksidest sobivad nii Mini Y-traksid kui ka Bullybillowsi uue kollektsiooni Active Light traksid. Mõlemad traksid on disainitud ning väljatöötatud just väiksemat kasvu koertele ning kutsikatele.
Mini Y-traksid on kerged, 2,5cm laiused ning seesmine külg on vooderdatud neopreeniga. Y-traksid ei piira liikumist ning sobivad erinevate kehakujudega koertele. Y-traksidel on 3 kinnituskohta, mis annab traksidele mitu erifunktsiooni - tirimisvastane, tirimist võimaldav ja igapäevaseks jalutamiseks. Nende funktsioonidega on võimalik kutsikale juba algusest peale õpetada erinevaid võimalusi jalutamiseks erinevates kohtades.
Active Light traksid on kerged, mõnusad ja pehmed koeral seljas. Trakside välispind on helkurmaterjalist, mis teeb teie koera nähtavaks ka pimedal ajal. Lisaks on traksidele lisatud ka käepide, millest on vajadusel kerge kinni haarata ja koer enda juurde saada. Active Light traksid on oma kujult sobilikud ka kitsa rinnakuga koertele.
Trakside puhul tuleb mõõta koera kaela alumist osa kohast, mis jääb õlgadele. Teine mõõt võetakse keskosast, kus rinnaku osa hakkab juba kitsamaks minema.

Kaelarihmadest sobivad 2,5cm Combat ning 3cm poolpoov kaelarihm. Combat kaelarihma teeb eriliseks Combat kinnitus ning käepide. Combat kinnitus võimaldab kaelarihma kiirelt avada ning kiirelt kinnitada. Kaelarihma  seesmine osa on kaetud neopreeniga, mis teeb koera jaoks kaelarihma kandmise mugavaks.
Poolpoov kaelarihm on pehme neopreen sisuga vooderdatud kaelarihm, mis ei tekita koera kaelale hõõrdumist, mistõttu on seda mugav kanda. Lisaks teevad kaks helkurriba kaelarihma nähtavaks ka pimedas. Poolpoov funktsioon laseb kaelarihmal kaelas olla vabalt, mistõttu see ei sooni ega tekita hõõrdumist. Kaelarihm tõmbub kokku alles siis kui koer tirib, kuid ka siis vaid selle piirini, et rihm üle pea ära ei tuleks. Pehme neopreenist polsterdusega sisu lubab sel rihmal tirimisel olla tugevalt ümber kaela, ilma sealjuures koera kaelale viga tegemata.
Kaelarihma mõõtu valides, tuleks võtta pigem 1-2cm suurem mõõt, et kaelarihm libiseks ka kõrvadest üle.

Jalutusrihmaks sobib kerge, helkurdisainiga Active Light jalutusrihm. Jalutusrihma käepide on pehme, käes mõnus ning kerge. Jalutusrihma sisse on õmmeldud helkurmaterjal, mis teeb jalutusrihma nähtavaks ka kõige pimedamal ajal. Jalutusrihma otsa on lisatud ka LED-tule kinnitamiskoht.

Kui aga on soov teha oma pisema lemmiku õhtu huvitavamaks, leiab PAIKKA valikust käbikujulise nuuskimismati. Nuuskimismatil on pisikesed taskud, kuhu on hea peita ükskõik millist hästi lõhnavat maiust.
Lisaks peale mõnusat jalutuskäiku ning huvitavat õhtut on super mõnus und nautida PAIKKA Recovery pesas. Recovery pesa on seest kaetud FIR-kangaga, mis aitab kehal taastuda ka kõige pikematest jalutuskäikudest.