Led kaelarihm koerale

Koer nähtavaks!

Sügise saabudes muutuvad õhtud hämaramaks ning jalutuskäigule minnakse tavaliselt siis kui õues on juba hämar. 
Selleks, et ka pimedal ajal koer nähtav oleks ning jalutuskäik turvaliselt ja rõõmsalt tehtud saaks, oleks hea kasutada nii koeral kui ka koera omanikul hästi nähtavat varustust. 

Koeraomanik saab enda nähtavamaks tegemiseks kasutada PAIKKA vihmajopet ning Bullybillowsi Active Light jalutusrihma. Koeral on hea kasutada Bullybillowsi helkurmeterjaliga trakse/kaelarihma või lisaks tavapärastele traksidele/kaelarihmale ka led kaelarihma, mis teeks koera veelgi nähtavamaks. Sügise saabudes lisaks nähtavaks tegemisele on hea kasutada koera soojas hoidmiseks ka PAIKKA jopet.

Bullybillows Active Light traksid ning kaelarihm on helkurmaterjaliga läbi õmmeldud, mis teevad koera nähtavaks ka kõige pimedamal ajal. Lisaks on Active Light sarjas ka jalutusrihm, mille sees on helkurribad, mis aitab teha teid jalutuskäigu ajal veelgi nähtavamaks.

LedFlex kaelarihma sees olev painduv LED valgusriba teeb koera nähtavaks ning jalutuskäigu turvalisemaks. LED kaelarihma saab kasutada nii jalutuskäikude ajal kui ka õhtul pimedas koera aeda jooksma lastes. LedFlex kaelarihmasid on valikus eri värvitoonides.

Sügise saabudes saabuvad ka külmemad päevad/õhtud, mil lühikarvalistel koertel oleks vaja kasutada kampsunit või kerget jopet ning pikakarvalised koerad tahaksid kaitset niiskuse ja pori eest, et koera ei peaks nii tihti pesema.
PAIKKA joped on kõik üleni helkurmaterjalist, seega kõik helgivad pimedas, kui näiteks autotuled peale paistavad. Sügishooaja jopesid on kolme eri sisevoodriga: võrkvooder (kollane, leo), villavooder (tumehall) ning spetsiaalse FIR kangaga (oranž, camo).
Võrkvooder laseb ilusti õhku läbi, hoiab koera karva kuivana, kui õues sajab vihma või on niiske.
Villavooder tekitab koerale mõnusa soojuse, et külma ja niiske ilmaga oleks mugav ja soe jalutada.
FIR-kangas ehk infrapuna kangas aitab lisaks soojuse hoidmisele ka taastada lihaseid peale pikka jalutuskäiku.