Bullybillows jalutusrihmad kõikidele koertele. Koerte jalutusrihmad eri pikkustega ning eri funktsioonidega.

Jalutusrihmade erinevused

Jalutusrihmasid on eri pikkustega ja eri funktsioonidega - tekib küsimus millal missugust jalutusrihma valida?
Bullybillowsi valik on selles osas väga lai.
Kes otsib igapäevaseks jalutuseks mõnusalt kerget, kuid väga vastupidavat jalutusrihma, leiab Bullybillowsi valikust Nylon Standard jalutusrihma. Nylon jalutusrihmal on tugev roostevabast terasest kinnitus, mis ei hakka kulumise ja vihmaste ilmade tõttu ka hiljem roostetama. See jalutusrihm on täies pikkuses kaetud neopreeniga ning ka käepideme osa on seest pehmendatutd neopreeniga. Kõik see tagab, et koera järsema tõmbe korral ei tekiks hõõrdumisest tingitud põletust kätele. 

Olete matkajad või lihtsalt sportliku eluviisiga jalutajad, siis leiab Bullybillowsi valikust Sport Karabiiniga jalutusrihma. Sport jalutusrihmal on otsas pöörlev karabiin, mis ei lase rihmal sõlme minna. Rihmale on lisatud ka roostevabast terasest O-rõngas, mis annab võimaluse jalutusrihmale kinnitada ka teisi rihmasid. Karabiin kinnitusega rihm on läbinud erinevad survetestid tagamaks kindlustunde igaks olukorraks. Lisatud on ka neopreen pehmendusega käepideme osa. Karabiin kinnitus on loodud selliselt, et see ei saaks juhuslikult mängu/treeningu käigus avaneda. Karabiin on piisavalt kerge ja väike, et mitte segada treeningharjutusi.

Otsid jalutusrihma, mis oleks kerge ning mugav? Sellise jalutusrihma leiab Bullybillowsi uusimast kollektsioonist - Active Light. Active Light jalutusrihmale on sisseõmmeldud helkurribad, mis teevad koera nähtavaks ka pimedamal ajal. Lisatud on ka paksu neopreenikihiga vooderdatud käepide, mis teeb selle rihmaga jalutamise eriti mugavaks.

Koer tirib mänguplatsile sisenedes ja rihma vabastamine on alati raskendatud?Bullybillows Combat kinnitusega jalutusrihma saab vabastada ka tugeva pinge all ilma probleemideta. Combat kinnitusega jalutusrihmasid on kahte tüüpi: Combat Swivel ning Combat jalutusrihm. Combat kinnituse vabastamiseks peab vajutama korraga all mõlemat kinnituse poolt, muidu kinnitus ei avane, mis teeb selle kinnituse ülimalt turvaliseks. Combat Swivel jalutusrihmal on lisatud pöörlev osa, mis ei lase rihmal sõlme minna. See jalutusrihm on täies pikkuses kaetud neopreeniga ning ka käepideme osa on seest pehmendatud neopreeniga. Kõik see tagab, et koera järsema tõmbe korral ei tekiks hõõrdumisest tingitud põletust kätele. 

Combat jalutusrihm on sama kinnitusega, mis Combat Swivel rihm, ehk ülimalt turvaline ja kiirelt vastatav, kuid rihm ise on köismaterjalist. Köisrihm on kerge ja mugav ning tänu oma ümarale kujule ei lähe see sõlme. Sellest on alati mugav kinni hoida, haarates kinni, mis tahes osast.

Billowthane jalutusrihmad on kerged, veekindlad ja 100% vegan materjalist. Billowthane jalutusrihmasid on kahte varianti:
Billowthane Combat Swivel jalutusrihm: jalutusrihmal on Combat kinnitus, mis laseb jalutusrihma kiirelt avada ning ka kiirelt sulgeda tagades sealjuures ülimalt turvalise ühenduse. Rihmal on ka pöörlev ots, mis ei lase jalutusrihmal sõlme minna, jalutusrihma pikkuseks on 1,4m.
Billowthane Combat jalutusrihm, mille pikkuseks on 10m. See jalutusrihm on ideaalne just nendeks jalutuskäikudeks, kus soovid, et koer rihmaga ühenduses andes talle kuni 10meetri raadiuses vabaduse joosta või harjutusi teha. Lisatud on ka Combat kinnitus, mis laseb rihma kiirelt avada ning kiirelt sulgeda tagades sealjuures ülimalt turvalise ühenduse.


Bullybillows reguleeritav treeningrihm annab kasutamiseks palju erinevaid viise tänu oma kahele kinnitusele ja O-rõngale. Jalutusrihm on pehmest nailonist, tänu millele on seda ka mugav käes hoida mistahes osast kinni haarates. Jalutursirhma pikkust saab reguleerida selle erinevate kinnitusviisidega. Võimalik kasutada ka kahe koera jalutamiseks kinnitades keskmisest O-rõngast teise jalutusrihmaga.

Otsid jalutusrihma, mis veniks, et vältida pidevat rihma kerimist või äkilist tõmmet? Bullybillows benji jalutusrihm koosneb kahest karabiin otsaga rihmast, millel mõlemal on benji efekt - rihma sisse pandud kõrge elastsusega lateks laseb vajadusel rihmal pikeneda ning samas ka kokku tõmmata. Kaks kinnitusaasa annab võimaluse kasutada seda kuni kahel koeral korraga.

Käite tihti linnas ning sõidate ühistranspordis, kus vajate juurde lühemat jalutusrihma, et koer mugavalt ja kiirelt enda juures hoida? Bullybillows lühike rihm Combat Traffic annab võimaluse saada koer kiirelt enda kõrvale ning Swivel kinnitus aitab kiirelt jalutusrihma kaelarihma/trakside külge saada. Hea lisarihm, et vajadusel koera enda lähedal hoida. Saab kasutada samaaegselt koos teise jalutusrihmaga, mille saab kinnitada Combat Traffic rihma külge.

Alustate koera treenimist ning vajate koolitusrihma? Bullybillows Treeningrihm Slip pinguldub ja lõdveneb sujuvalt, lisatud on ka stopper, mis välistab rihma liigse lõdvenemise. Tugevalt kootud nailon tagab maksimaalse kvaliteedi ja vastupidavuse.