Hooldusvahendid lemmikule

Hooldusvahendid lemmikule

Üks mõnus spaapäev teeks õnnelikuks iga lemmiku - olgu selleks siis küünte lõikamine, karva trimmimine või üleliigse kevad/sügisese karva eemaldamine. 

Igal kevadel ning sügisel võime märgata oma lemmiku juures suuremat karvkatte vahetust, kas siis üleliigse talve karva vahetust mõnusaks suviseks karvkatteks või suviseid karvu vahetades välja paksema talvisema kasuka vastu.
Selleks, et karvavahetus oleks veidikenegi kergem, tuleb appi Bullybillows kamm üleliigse karvkatte eemaldamiseks - kamm aitab eemaldada lahtise karva ning puhastada karvkatte alust nahka mustusest.
Kammi käepidet katab pehme kummist kate, mis teeb kammimise veelgi mugavamaks.
Kammil on kaasas vahetatavad erinevas suuruses kammid, mille piide tihedust saab valida vastavalt karva paksusele. Kammi on võimalik kasutada lisaks koertele ka näiteks kassidel ja hobustel.

Pikakarvalistel lemmikutel on vaja aeg-ajalt kohendada karvkatet ning selleks tuleb appi Patpeti pügamismasin, mis teeb soengu sättimise lihtsamaks ka kodus.
Patpet pügamismasinal on kaasas 4 erineva kõrgusega talda (3mm, 6mm, 9mm, 12mm), mis võimaldab koera karvkatet trimmida erinevate kõrgustega ning erineva karvkattega koertel. Lisaks taldadele on võimalik tera kõrgust reguleerida seadme pealt vastavalt: 1mm, 1,3mm, 1,6mm, 1,9mm. Pügamismasinat saab kasutada kahel erineval kiirusel - 6000 või 7000 RPM ning tööaeg järjest ühe laadimise järel on kuni 5h.
Pügamismasin on juhtmevaba, mis võimaldab karvkatet lõigata mistahes kohas, kus lemmikul mugavam on. Lisaks on ekraanil kuvatud ka aku laetavuse tase.
Masina tera on valmistatud keraamikast, mis tagab alati terava karvalõikuse, et ükski karv ei jääks vahele.

Kui karvkate on ilusaks tehtud saab hoolitsused lõpetada lemmiku küünte hooldamisega. Koera küüned saab korda teha kiirelt ning ohutult Patpet elektroonilise küüneviiliga.
Patpet elektrooniline küüneviil lihvib koera küünt kiirelt ja sujuvalt, mis vähendab võimalust, et lõikaksite küüne maha liiga lähedalt. Elektrilist küüneviili valides tuleks arvestada, et mida kiirem viili pöörlemiskiirus, seda puhtamalt ja vähem valutult suudab viil ka tugevamaid küüsi lihvida. Üldiselt suudavad piisavat võimsust pakkuda vaid sisseehitatud akudega viilid. Patereidega viilid kipuvad jääma suure koera küünte lihtvimisel pigem hätta. Patpet küüneviilile on lisatud ka LED valgustus, mis aitab paremini näha, kust maalt küüs lõppeb, et mitte koera vigastada. Kuni 3h reaalse tööajaga ühe laadimise kohta ja kuni 10000RPM viili pea pöörlemiskiirusega on Patpet küüneviil N50 Pro on üks võimsamaid turul.