Biothane/Billowthane - kergesti puhastatav ning vastupidav jalutusrihm

Biothane/Billowthane - kergesti puhastatav ning vastupidav jalutusrihm

Otsite jalutusrihma, mida oleks kerge puhastada, mille toon ei tuhmuks aja jooksul ja see näeks alati välja nagu uus?

Bullybillows valikus on Billowthane jalutusrihm, mis ei ole mitte ainult vegan vaid ka kerge, väga vastupidav ning veekindel. Billowthane jalutusrihmal on Combat kinnitus, mida saab kiirelt kinnitada ja kiirelt vabastada. Swivel vaheosa - nagu nimigi ütleb tähendab pöörlevat, ehk siis lisatud on pöörlev osa, mis välistab rihma sõlme minemise. Bullybillows jalutusrihmade pikkused jäävad enamasti alla 2m, kuna eesmärk on pakkuda rihmasid, millega peamiselt, kas koolitatakse koeri või jalutatakse tiheda liiklusega alal. Linna keskkonnas on lühem jalutusrihm lausa hädavajalik, kuna nii on koera märgatavalt lihtsam kontrollida ja vajadusel enda juures hoida. Näiteks kiire jalutuskäik aianduskeskusesse? - soovitame pigem võimalikult lühikest jalutusrihma, kuna kõik need uued lõhnad vajavad ju avastamist ja pika rihmaga on kontrolli koera üle raskem hoida.
Billowthane jalutusrihm sobib iga ilmaga seiklusterohkeks jalutamiseks ilma, et peaks muretsema jalutusrihma määrdumise pärast. See annab suurema võimaluse nautida ka kõige mudasemaid seiklusi. Lihtsalt loputa veega ja pühi mustus maha - nii lihtne see ongi!

Neverlandi valikus on Biothane jalutusrihmad, mis on mugavad, stiilsed ning vastupidavad. Biothane on täpselt sama materjal, mida Bullybillows nimetab enda toodete puhul Billowthane-ks. Ehk siis puhtalt nimetuse vahe, kuid materjal on sama. Biothane jalutusrihmasid on 2m, 3m ning 4m pikkuseid, mis annavad koerale võimaluse nuuskida ka kõige kaugemaid nurgataguseid, ilma et omanik samasse näiteks kraavi järele peaks astuma. Pikem vahemaa annab võimaluse omanikul ning lemmikul harjutada erinevaid ülesandeid ja suurendada usaldust omavahel.
Neverlandi jalutusrihmal on turvaline karabiin kinnitus, mis ei lase kinnitusel lahti tulla, kui koer näiteks suuremas mänguhoos püherdama hakkab.

Mida värvilisem, seda uhkem (tegelikult ka silmapaistvam, ehk ohutum liikluses) - valikus on alati stiilne must, kuid leidub ka erinevaid erksaid toone: kastan, kirss, oliiv ning tsitrus.