Millist kaelarihma valida?

Millist kaelarihma valida?

Otsid oma lemmikule kaelarihma, kuid ei oska valikut teha? 


Kaelarihma valides tuleks esmalt panna paika teie põhivajadused kaelarihmale:
1) kas teie koer on pigem väiksemat tüüpi kehaehitusega või pigem suurem?
2) kas soovite juurde käepidet, et koera paremini enda juurde saada?
3) kas soovite kaelarihma, mis elab üle ka kõige sopasemad jalutuskäigud?
4) või otsite lihtsat ja traditsioonilist kaelarihma?

Bullybillowsi valikust leiab 5 erinevat kaelarihma tüüpi:

Active Light kaelarihmad on disainitud kui kerged, mugavad ning lihtsalt kinnitatavad. Active Light kaelarihmad sobivad nii väga väikest mõõtu kui ka suurema kehaehitusega koertele. Kaelarihmade välispind on läbi õmmeldud peegelduvast 3M materjalist, mis teeb koera nähtavaks ka pimedal ajal.

Poolpoovad kaelarihmad on kolme erineva laiusega - 3cm, 4cm ja 5cm. Poolpoovad kaelarihmad sobivad kõikidele koeratõugudele, väiksematele tõugudele sobib 3cm ning suurematele koertele 4cm kaelarihm või 5cm. Poolpoovat kaelarihma on kerge üle pea kaela panna ning tänu pehmele neopreenist sisule on kaelarihm koera kaelas mugav ning ei tekita tõmbel hõõrdumist. Neopreenist vooderdus tagab ka niiskena, et koera karvale materjali värvi ei eralduks. Lisatud on kaelarihmale ka kaks helkurriba, mis aitavad pimedamal ajal olla nähtavam.

Combat kaelarihmad on kahe laiusega- 2,5 ja 4cm. Combat kaelarihmal on väga tugev kiirkinnitus, mis võimaldab kaelarihma kinnitada mugavalt ning kiirelt. Combat kaelarihmale on lisatud ka käepide, mis võimaldab alati koer kiiresti enda kõrvale saada. Kaelarihma sisemus on neopreeniga kaetud, mis teeb kaelarihma koera jaoks veelgi mugavamaks.

Billowthane kaelarihmasid on tavalise kaelarihmana ning Combat kiirkinnitusega. Billowthane kaelarihmad on 100% vegan nahast ja veekindlad ning väga vastupidavad. Billowthane kaelarihmaga saab tehtud ka kõige sopasemad jalutuskäigud, sest kaelarihma puhastada on super kerge. 

Nylon kaelarihm on kõige tavalisem kaelarihm, mis sobib igale koeratõule. Sisemine osa on kaetud neopreeniga, mis teeb kaelarihma kandmise koerale veelgi mugavamaks. 

Väga väikest tõugu koertele sobivad hästi Active Light kaelarihmad, väikse ning keskmise suurusega koertele sobib nii Active Light, 3cm poolpoov ning 2,5cm Combat kaelarihmad.